Humor

뼈 때리는 댓글

by hooni posted Feb 20, 2023
?

ESC닫기

I like to visit Nature more than Shopping mall or restaurants.

Nice way to say "I'm poor".

원글: 나는 쇼핑몰이나 레스토랑보다 자연에 가는것을 더 좋아한다.

Call her Beautiful, not Hot

She's a Woman, not Temperature.

원글: 핫(섹시)하다고 하지 마세요, 그녀는 온도가 아니라 여자입니다.

Imagine sitting here while It's raining outsside

And someone farts in it. No place to ruen.

원글: 밖에 비가 올 때 저기 앉아 있는 상상을 해보세요.

Rules are rules.

규칙은 규칙